Våre tjenester

Skal du bygge nytt, eller ønsker du å modernisere nåværende baderom? Lauritsen VVS har kompetansen til å utføre jobben.

Be om pristilbud

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ikon - rørlegger

Service 

Vi tilpasser, installerer og reparerer alt i fra armaturer og sanitærutstyr til avløpspumper og stoppekraner. Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og enkle justeringer, til innstallering og avanserte røranlegg. Andre ting vi kan hjelpe deg med: Levering av montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv, samt rehabilitering av vann- og avløpsledninger. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, og serviceavtaler kan lages etter egne avtaler. Som medlem av VVS Eksperten AS kan vi tilby gode priser på sanitærutstyr og baderomstilbehør. Ta gjerne en kikk på våre produkter for å se hva vi kan tilby deg!

Ikon - fakturering

Sanitær

Er du i gang med å realisere boligdrømmen, eller bare ønsker å fornye røranlegget i boligen deres? Vi i Lauritsen VVS AS har god erfaring med å prosjektere og utføre små og store boligprosjekter. Enten det er et nytt hus, eller et boligfelt som skal bygges, så kan vi hjelpe deg! Vi er opptatt av å holde en god dialog med kunden underveis, samt oppfylle de stadige strenge kravene til myndighetene om kontroller, sjekklister og dokumentasjon av arbeidet som utføres. VI prosjekterer anleggene slik at vannsikkerheten blir ivaretatt på best mulig måte, samt at kunden blir fornøyd med tanke på plassering av ulikt utstyr.

Ikon - varmepumpe

Varmepumpe og aircondition

En varmepumpe er en maskin/varmekilde som enten ved hjelp av luft, vann, eller berg (fjell) lager energi som kan utnyttes til å gjøre boligen varm, eller varme opp varmtvannet vårt. De kan også benyttes til å kjøle oss ned på varme dager. Vi leverer følgende varmepumper:

  • Luft/luft varmepumpe. Dette er den enkleste og rimeligste installasjonen til besparelse, og består i hovedsak av en innedel og en utedel som går på gass. Vi har gjennom årenes løp levert både Toshiba og Mitsubishi og har veldig god erfaring med deres produkter. Vi har F-gass sertifiserte ansatte som gjør at vi på lovlig vis kan montere disse varmepumpene.
  • Luft/vann varmepumpe. Dette er en varmepumpe for de som ønsker å investere litt ekstra på en maskin som både kan brukes til oppvarming og varmtvannsproduksjon. Denne består av en innedel og en utedel, men som primært fører vann igjennom utedelen i stedet for gass. Disse er blitt svært energieffektive, og ikke minst mer lydisolerende enn hva disse var kjent for tidligere. Med disse varmepumpene vil kunden kunne spare mer enn ved en tradisjonell luft/luft varmepumpe.
  • Væske/vann, Bergvarmepumpe. Dette er en varmepumpe som henter energien fra fjell/berg langt nede i bakken hvor temperaturen er stabil gjennom hele fyringssesongen. Dette gjør at besparelsen er i toppsjiktet når det kommer til investering av varmepumpe. Da denne løsningen innebærer boring for kollektorrør i bakken er dette en relativ kostbar investering, men også den som gir mest besparelse tilbake til boligen.

Det finnes også andre alternativer slik som: Solenergi/solfanger, Ved-kamin og pellets-kjel. Vi kommer gjerne på en gratis befaring hos deg, for å finne den løsningen som passer boligen, og er best egnet. Det er svært viktig at varmepumpeløsningen er tilpasset både forbruk og boligens energibehov.

Ikon - varme

Varmeanlegg

Et varmeanlegg er den sekundære siden i en varmekrets. Uavhengig av hva slags varmekilde man har, om det er varmepumpe, el-kjele, oljefyr, eller pellets/vedkamin, så kan vi hjelpe deg med å utbedre ditt øvrige anlegg. Disse varmekildene leverer energien sin til et varmeanlegg, som gjerne består av: en akkumulatortank, radiatorer, gulvvarme, konvektorer og aerotempere, eller en blanding av de nevnte. Et varmeanlegg består av mange komponenter som fort kan bli ødelagt og som krever service og vedlikehold.

Vi utfører service på nye og eksisterende anlegg, og kan samtidig gi råd og veiledning til hvordan akkurat ditt anlegg kan bli mest mulig energieffektivt. Vi prosjekterer og leverer varmeanlegg etter kundens behov og ønske, men det viktigste av alt er at kunden får et anlegg som fungerer og leverer det det skal.

Det er viktig at styringen til varmeanlegget er godt innregulert og at anlegget har tilstrekkelig mengde vann og riktig temperatur. Dette kan vi bistå med!   

Ikon - klakulator

VA

Vann og avløp, også kjent som VA, er et viktig og omfattende arbeidsområde. Det omfatter kommunaltekniske og private anlegg for vann, avløp og infrastruktur. Dette området omhandler ofte søknadsprosesser som kan være krevende selv for håndverkeren. Dersom ditt prosjekt omhandler vannforsyning, utvendige avløpsledninger/spillvann, pumpeledninger, eller minirenseanlegg, kan vi hjelpe til med prosjektering, utførelse og selve søknadsprosessen som reguleres av en rekke lover og forskrifter. Send oss gjerne ditt prosjekt å få et uforpliktende tilbud av oss! 

Vakttelefon

Trenger du hjelp? Vi har 24 timers vakttelefon, så du vil garantert få tak i oss. Vi er klare til utrykning, og møter opp når vi har sagt vi skal komme. Det er egne priser på rørleggeroppdrag utenom ordinær åpningstid.

Ring vakttelefon